COM HO FEM?

L’estudi desenvolupa els projectes amb una filosofia respectuosa, utilitzant estratègies per minimitzar l’impacte ambiental i paisatgístic, així com vetllar per la preservació i posada en valor del patrimoni històric amb una visió creativa, fresca i rigorosa.

Establim un enfoc arquitectònic alternatiu basat en el respecte pel medi ambient, la sostenibilitat, l’aprofitament de recursos bioclimàtics, l’eficiència energètica, i la utilització de materials naturals de baix impacte ambiental.

ARQUITECTURA sostenible

Oferim un nou model d'arquitectura, inexistent fins ara a les comarques centrals, basat en valors de cooperativisme i economia social.

La taula de treball sempre esdevé un espai de debat, on s'incorporen col·laboradors d’altres disciplines per enriquir les perspectives pròpies i assolir uns resultats millors en els projectes.

Fomentem processos participatius com a eina enriquidora de coneixements i opinió, posant els propis al servei d’una societat millor.

ARQUITECTURA cooperativa

La nostra arquitectura segueix una línia arquitectònica coherent amb els valors cooperatius, basats en el compromís social i la consciència ambiental.

Els nostres projectes fomenten materials de proximitat, d'origen i producció respectuosos, naturals i de baix impacte ambiental, aplicant tècniques de bioconstrucció que milloren el nostre benestar i el nostre entorn. Al mateix temps contribuïm en la reactivació de les economies i serveis locals.


 

ARQUITECTURA de proximitat

  • Icono negro LinkedIn
  • Black Instagram Icon

© 2019

LLUERNA ARQUITECTURA SCCL

Plaça Sant Joan, 18, baixos, 25280, Solsona  

estudi@lluernaarquitectura.cat